Sub constructie


  
Visit in Harghita

Ştiri

 • Festivalul Gastronomic "Székely Ízek"

  Așteptăm și anul acesta iubitorii delicateselor la Festivalul Gastronomic „Székely Ízek”, organizat pentru a doua oară în cadrul Zilelor Municipiului Miercurea Ciuc!

  Citeşte mai departe

 • Organizația GeoEcologică "ACCENT" GeoÖkológiai Szervezet

  În perioada 15.04 - 14.09. 2016

  Citeşte mai departe

 • În perioada 3-6 martie a avut loc la Budapesta un târg de turism

  În spațiul expozițional Hungexpo de la Budapesta a avut loc târgul de turism Utazás lacare au parcipat 350 de expozanți din 28 de țări, printre aceșa numărându-se șireprezentanța regiunii noastre.  

  Citeşte mai departe

 • Cu bicicleta la meșteșugari din Harghita

  Încă din vară mă gândeam la o astfel de călătorie și iată că pe 1 septembrie 2015 am pornit la drum. Planul a fost să ajungem cu bicicletele la Corund, ca să vizităm câțiva meșteri olari și să vedem cum se prelucrează și iasca.

  Citeşte mai departe

 • Ardealul, cel mai interesant loc din lume care trebuie vizitat în 2016.

  Verdictul, dat în „Lonely Planet“, unul cele mai citite ghiduri turistice de pe mapamond.  Citeşte mai departe

 • România a atras cu peste 20% mai mulți turiști din Ungaria în destinațiile balneo, în 2015 (studiu)

  România a atras cu peste 20% mai mulți turiști din Ungaria în destinațiile balneo în primele luni ale anului 2015, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, cea mai mare creștere fiind pe zona Praid, conform unui studiu efectuat de un site de rezervări hoteliere online, remis luni AGERPRES.

  Citeşte mai departe

 • Noua grila de tururi și programe ale Slow Tours Transylvania din Corund


  Citeşte mai departe

 • A avut loc adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Harghita

  La adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Harghita care a avut loc în data de 24 martie, la sediul consiliului județean s-a vorbit despre realizările din domeniul turismului și despre planurile de viitor ale acesteia.

  Citeşte mai departe

 • Green Harghita

  Pădurile vaste de brazi dintre Miercurea Ciuc și Gheorgheni, peisajul deluros din zona Odorhei vă cheamă la drumeții în natură.

  Citeşte mai departe

 • Dragostea dintre om și câine...

  La marginea localității harghitene Ciumani, într-un decor hibernal perfect, cu zăpadă consistentă mângâiată blând de razele soarelui, se desfășoară la acest sfârșit de săptămână primul concurs de sănii trase de câini arctici din acest sezon.

  Citeşte mai departe

 • Case bătrânești salvate de la pieire...

  În localitatea harghiteană Lunca de Jos, nu departe de șoseaua națională, a luat ființă, de câțiva ani, un mic "sat în sat", un complex turistic și muzeal format din case vechi de peste 100 de ani care au fost salvate de la pieire de un fost inginer constructor, iubitor al tradițiilor strămoșești.

  Citeşte mai departeParteneri


SponsoriPowered by Blue Media Studio