Sub constructie


  
Visit in Harghita

Reţete

  • Supă de vișine

    Timp de preparare: 20-25 minute. Supă de vară servită cald sau rece
    Citeşte mai departe
  • Sandviș cu ouă de prepeliță

    Mâncare gustoasă, ușor de preparat. Oul de prepeliță, ingredientul care îi dă o specificitate aparte sandvișului, poate fi procurat atât de la producători cât și din supermarket.
    Citeşte mai departe
  • Spumă de coacăze

    Timp de preparare: 25 minute. Desert tradițional. Se prepară mai ales în sezonul de coacere a coacăzelor roșii.
    Citeşte mai departe
  • Tocăniță de vițel

    Timp de preparare: 1,5-2 ore. Mâncare consumată pe tot cuprinsul anului. În timpul verii este mai gustoasă datorită legumelor proaspete.
    Citeşte mai departe
  • Sufleu de pâine cu mărar

    Timp de preparare: 1,5-2 ore. Dacă îl preparăm cu ingrediente din grădină, obținem gusturi asemănătoare celor tradiționale.
    Citeşte mai departe
  • Dovlecei pane

    Mâncare gustoasă de vară, care nu necesită mult timp de preparat. Se consumă cu salate și legume proaspete.
    Citeşte mai departe
  • Ardei umpluți

    Timp de preparare: 1 oră. Mâncare gustoasă, tradițională, urmată adesea de prăjituri pe post de desert.
    Citeşte mai departe
  • Vinete cu maioneză

    Timp de preparare: 30 minute. O variantă mai bogată a cremei de vinete. Se consumă de obicei la micul dejun sau ca gustare de după masă.
    Citeşte mai departe
  • Cremă de vinete altfel

    Timp de preparare: 1 oră. Cremă de vinete aparte, îmbogățită cu smântână și ouă fierte.
    Citeşte mai departe
  • Ciorbă de varză cu cârnați

    Timp de preparare: 40 minute. Ciorbă delicioasă de varză
    Citeşte mai departe
  • Foi de varză umplute

    Varza poate fi preparată în mod variat: ca sarmale, ca ciorbă etc., sau în forma aperitivului din imagine.

    Citeşte mai departe
  • Papricaș de vită cu tarhon

    Un preparat care datează din vremea bunicilor noastre. Carnea de vită trebuie fiartă mai mult, așadar este bine dacă suntem siguri că avem suficient timp la dispoziție.
    Timp de preparare: 1,5 ore. Variantă veche, ardelenească a papricașului de vită, condimentat cu tarhon.
    Citeşte mai departe


Parteneri


Sponsori







Powered by Blue Media Studio