Sub constructie


  
Visit in Harghita

Evenimente

Luna:
 • Top evenimente în județul Harghita

  Citeşte mai departe
 • Tabăra de dans Ocna de Sus

  Lângă posibilitatea de a însuși muzica și dansurile populare, participanții pot lua parte la diferite programe culturale și de distracție. Se organizează și excursii.
  Citeşte mai departe
 • Zilele Ținutului Secuiesc

  Continuitatea acestui festival organizat în fiecare an dovedește că inițiativa organizatorilor de a organiza programe menite să întărească unitatea populației din regiune era corectă.
  Citeşte mai departe
 • Festivalul pălăriilor de paie

  Întâlnirile anuale se bucură de un succes din ce în ce mai mare în rândul celor originari din Crișeni. Reprezentanți ai localităților înfrățite din Ungaria – Kazár, Zalaapáti și Jászivány – participă în mod regulat la evenimentele festivalului.
  Citeşte mai departe
 • Festivalul și târgul de varză Lăzarea

  Satul Lăzarea este renumit pentru mai multe puncte și evenimente de interes turistic cum ar fi castelul Lázár, mănăstirea franciscană, dealul Cárina și varza. Ediția a VIII-a a Festivalului și târgului de varză este nu numai sărbătoarea verzei ci și a hărniciei oamenilor din zonă.
  Citeşte mai departe
 • Festivalul de Mămăligă cu Brânză

  Localnicii și vizitatorii sunt de părere că a se trezi într-o dimineață însorită în zona Ghimeșului este în sine o binecuvântare dumnezeiască.
  Citeşte mai departe
 • Tabăra de dans Ghimeș

  Un adevărat prilej oferit tinerilor interesați de obiceiurile și tradițiile strămoșești să-și petreacă timpul liber participând la programe de calitate.
  Citeşte mai departe
 • Festivalul Internațional de Jazz Miercurea Ciuc

  Festivalul Internațional de Jazz Miercurea Ciuc a devenit unul dintre cele mai importante evenimente culturale din județ.
  Citeşte mai departe
 • Universitatea de Vară și Tabăra Studențească din Băile Tușnad

  Universitatea de Vară și Tabăra Studențească din Băile Tușnad este un eveniment de anvergură internațională care funcționează ca un adevărat for de colaborare transfrontalieră și dialog româno-ungar. În anii ’90 primele ediții ale taberei au fost organizate la Băile Bálványos, iar mai târziu evenimentul a fost mutat la Băile Tușnad.
  Citeşte mai departe
 • Tabăra EMI Gheorgheni

  Tabăra este un loc de dezbatere a unor probleme care au impact asupra prezentului și viitorului nostru.
  Citeşte mai departe
 • Festivalul Cultural de Vară din Gheorgheni

  De la plăcerile culinare până la lumea muzicii, de la parada mustațelor până la schimburi de cărți, cei interesați pot participa la evenimente variate cu ocazia Festivalului Cultural de Vară organizat în luna august al fiecărui an în municipiul Gheorgheni.
  Citeşte mai departe
 • Festivalul de Muzică Veche Miercurea Ciuc

  În anul 2010 Festivalul de Muzică Veche și-a sărbătorit a 30-a aniversare. Evenimentul a luat naștere la inițiativa ansamblurilor Barozda și Kájoni.
  Citeşte mai departe


Parteneri


SponsoriPowered by Blue Media Studio