visitinharghita.ro


  
Visit in Harghita
2018-07-19

Koncertekkel bővül idén a gasztronómiai fesztivál
A második alkalommal megrendezendő gasztronómiai fesztivál 2018. augusztus 3-5. között is több lacikonyhát sorakoztat fel, akárcsak tavaly. Mindamellett, hogy bő választék lesz az étkekből, a hangulatot is szeretnénk fokozni, ezért idén egy nagyobb színpadon minden este fellépők biztosítják a jókedvet.Minden nap 17 órától a szakmai zsűri kóstol, ízlel, pontoz, értékel, majd 19 órától kezdődnek a koncertek. Nem dübörgős, sok százezer wattos, csápolós koncertekre kell számítani, hanem inkább unplugged, akusztik produkciókra, ami ételfogyasztó barátabb.

Pénteken Szabó Jóska nótázgat, majd a Cándra zenekar húz egy kis talpalávalót, és az estét a magyarországi Szeder zenekar akusztik projektje zárja.

Szombaton a csíkszeredai Laczkó Evelin Vivien gitárjával és hangjával varázsol simogató dallamokat, őt követi az Akusztik project kiváló zenészekből álló székelyudvarhelyi csapat, végül az United együttes egykori frontembere, Pély Barna nyom egy jam sessiont.

Vasárnap Laczkó Evelin Vivien kezd, majd jön a P.Mobil és Pokolgép együttesek egykori énekese, Rudán Joe. A fesztivált a Party Cover Band zárja.

Idén is lesz minden, mi szem-szájnak és fülnek ingere. Szeretettel várjuk a nagyérdeműt a második Székely Ízek Gasztronómiai Fesztiválra!

A szervezők továbbra is várják kezdő, fiatal zenekarok, előadók, valamint vendéglátóipari cégek jelentkezését a II. Székely Ízek Gasztronómiai Fesztiválra! További információk: 0736-883803.

A fesztivál eseménye ide kattintva érhető el.További hírek

 • Székely Ízek Gasztronómiai Fesztivál

  Idén is várjuk az ínycsiklandó falatok kedvelőit a Székely Ízek Gasztronómiai Fesztiválra, amely a második alkalommal lesz megrendezve a Csíkszeredai Városnapok keretében!
  Olvass tovább
 • Fejlesztés, együttműködés, térségi turizmus

  A második Térségi Turisztikai Konferenciát szervezte meg a Hargita Megye Tanácsának kezdeményezésére létrehozott Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás (ADI Harghita) május 29-én, kedden 10 órától Székelyudvarhelyen. Az első rendezvénynek Csíkszeredában a Megyeháza márványterme adott otthont március 29-én, a következő konferenciát pedig két hónap múlva Gyergyószentmiklóson rendezik meg.

  Olvass tovább
 • Menjünk ki a természetbe!

  Nagy volt az érdeklődés a második Udvarhelyi TeljesítményTúra (UTT) iránt, amelyen több, mint 500 résztvevő gyalogolt Székelyudvarhely környékén. A túra célja, hogy az Aktív Udvarhely projekt keretében kimozdítsa az embereket a szabadba.

  Olvass tovább
 • KISEBBSÉG, KULTÚRA, TURIZMUS

  A kisebbség kulturális értékeinek hasznosításáról a turizmusban témában tartottak szakmai fórumot
  Olvass tovább
Az összes hír


Partnerek


TámogatókPowered by Blue Media Studio