visitinharghita.ro


  
Visit in Harghita
2018-07-17

Székely Ízek Gasztronómiai Fesztivál
Idén is várjuk az ínycsiklandó falatok kedvelőit a Székely Ízek Gasztronómiai Fesztiválra, amely a második alkalommal lesz megrendezve a Csíkszeredai Városnapok keretében!

Rendezvényünk célja a helyi értékek és a székely konyha népszerűsítése az érdeklődők körében. A háromnapos program során a tavalyi évhez hasonlóan idén is változatos ízekkel és jó hangulattal várunk mindenkit.
A fesztivál eseménye ide kattintva érhető el.

Program hamarosan!

◣Szervezők◥
Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás
Csíkszereda Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Országos Munkáltató Szövetség Hargita megyei kirendeltsége

További hírek

 • Koncertekkel bővül idén a gasztronómiai fesztivál

  A második alkalommal megrendezendő gasztronómiai fesztivál 2018. augusztus 3-5. között is több lacikonyhát sorakoztat fel, akárcsak tavaly. Mindamellett, hogy bő választék lesz az étkekből, a hangulatot is szeretnénk fokozni, ezért idén egy nagyobb színpadon minden este fellépők biztosítják a jókedvet.

  Olvass tovább
 • Fejlesztés, együttműködés, térségi turizmus

  A második Térségi Turisztikai Konferenciát szervezte meg a Hargita Megye Tanácsának kezdeményezésére létrehozott Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás (ADI Harghita) május 29-én, kedden 10 órától Székelyudvarhelyen. Az első rendezvénynek Csíkszeredában a Megyeháza márványterme adott otthont március 29-én, a következő konferenciát pedig két hónap múlva Gyergyószentmiklóson rendezik meg.

  Olvass tovább
 • Menjünk ki a természetbe!

  Nagy volt az érdeklődés a második Udvarhelyi TeljesítményTúra (UTT) iránt, amelyen több, mint 500 résztvevő gyalogolt Székelyudvarhely környékén. A túra célja, hogy az Aktív Udvarhely projekt keretében kimozdítsa az embereket a szabadba.

  Olvass tovább
 • KISEBBSÉG, KULTÚRA, TURIZMUS

  A kisebbség kulturális értékeinek hasznosításáról a turizmusban témában tartottak szakmai fórumot
  Olvass tovább
Az összes hír


Partnerek


TámogatókPowered by Blue Media Studio